Over Errol Zimmerman

Over Errol Zimmerman

 

Errol ‘The Bonecrusher’ Zimmerman geboren op 20 april 1986, in Nederland, is een vechtsportkunstenaar met roots in Curaçao.  Zijn kickboxstijl is Muay Thai. Momenteel verblijft hij in Breda.

Ze zeggen dat een goede vechter niet gemaakt kan worden, maar zo geboren wordt. Bij Errol Zimmerman is dat absoluut het geval. Tegen de tijd dat hij 15 jaar oud was was hij zo groot en had hij al zo’n reputatie op het gebied van knockout kracht, dat hij loog over zijn leeftijd en al meedeed in de divisie en competities voor volwassenen.

Het werd al vroeg duidelijk dat hij goed geld zou kunnen verdienen als professioneel vechter. Hij spijbelde vaak van school om de wereld over te reizen om aan gevechten deel te nemen. Dit zorgde ervoor dat hij op een relatief jonge leeftijd al heel veel ervaring had opgedaan.

De bijnaam van Errol Zimmerman is ‘The Bonecrusher’. En dat is met een goede reden. Zimmerman is verreweg één van de beste kracht-rakers. Hij kan tegenstanders opdoeken met slechts één rake stoot van zijn handen, knieën of schenen. Zimmerman kan een gevecht op ieder moment beslissen.